Facebook Twitter Youtube

Verblijfs attentiepunten

Geachte gasten,

Voor de volledigheid zetten wij enkele aandachtspunten op een rij, die voor uw verblijf in "Villa Schoolthoff" van belang kunnen zijn.

De slaapvleugel heeft 20 kamers, alle met eigen douche en toilet.
In totaal: 46 bedden, verdeeld over 20 slaapkamers.   zie plattegrond

Op elk bed is aanwezig: 1 dekbed en 1 kussen.
De gasten zorgen zelf voor: dekbedovertrek, onderlaken en kussensloop.
Is zelf meebrengen een bezwaar, dan kunnen lakensets bij ons worden gehuurd. Ook handdoekpakketten zijn te huur. Graag van tevoren opgeven.

Hout voor de open haard is niet aanwezig, maar wel te koop, op 3 km. afstand:                                        Fam. van Schooten, Britspad 1-3, 7437 RB Bathmen. tel 0570-541258

Hout voor het kampvuur ligt er voldoende in het aangrenzend bosperceel, de groep mag het zelf verzamelen met de bolderkar of kruiwagen (uit het tuinhuisje).

De keuken en het barretje zijn ingericht voor zelfverzorging. Voor groepen die dit niet zelf willen verzorgen, hebben wij goede mogelijkheden via onze vaste cateraars.
In de keuken zijn de filters voor het Bravilor-koffiezetapparaat op voorraad aanwezig.
Ook is er een Senseo apparaat beschikbaar, bv. te gebruiken voor cafeïne-vrije koffiedrinkers.  Handdoeken, theedoeken, en vaatdoeken voor de keuken worden door de gasten zelf meegebracht.      

  • Er is een koffie-automaat aanwezig, met o.a. cappuccino, espresso en chocolade.  Het gebruik hiervan is op nacalculatie: € 0.25 per kopje.
  • Mobiele biertap, gebruik in overleg. meer info


Fietsen huren kan bij Jan Stam in Holten. Tijdig telefonisch bestellen op 0548-366802,
dan worden ze desgewenst bezorgd op Villa Schoolthoff.

Breng gerust uw laptop mee, want in de serre van Villa Schoolthoff kunt u naar hartelust gratis internetten. De serre heeft ook een dvd en grootbeeld TV.

In de ontvangsthal, annex spelletjeshal is o.a. een dartboard aanwezig. Groepen die hiervan gebruik willen maken kunnen hun eigen pijltjes meebrengen.

In verband met ons biologisch zuiveringssysteem mogen alleen daarvoor geschikte schoonmaakmiddelen worden gebruikt. Om vergissingen te voorkomen zorgen wij voor deze middelen, zowel voor de keuken (vaatwasser) als voor de sanitaire ruimten. Uw verzorgingsartikelen zoals shampoo en badschuim vormen geen probleem.

De toiletten worden door ons voorzien van toiletpapier, schoonmaakmiddel, vloeibare handzeep en papieren handdoekjes.

Voor (week)groepen is een wasmachine beschikbaar, wanneer u hiervan gebruik wenst te maken, graag even van te voren overleggen.

Van de groep wordt verwacht dat zij bij vertrek de accommodatie opgeruimd en bezemschoon achterlaten. De verdere schoonmaak doen wij.

Huisdieren zijn niet toegestaan in Villa Schoolthoff.

Heeft u nog vragen dan kunt u ons uiteraard altijd bellen.

Met vriendelijke groet,
Wim en Ria Scholthof

Ps. Bezichtiging van de villa is mogelijk, uitsluitend op afspraak!

terug naar  boeken