Unieke vergaderlocatie Deventer

Unieke vergaderlocatie Deventer Bekijk beschikbaarheid >

Unieke vergaderlocatie bij Deventer in landelijke omgeving

Een unieke vergaderlocatie nabij Deventer met overnachting wordt u geboden door Villa Schoolthoff. De landelijke omgeving biedt de garantie op alle rust en ruimte. Daarnaast kunt u van optimale privacy profiteren door het alleenrecht op de accommodatie. Onze vergaderruimte is origineel en biedt lichtinval zoals u van een serre mag verwachten. Uiteraard zijn alle moderne faciliteiten op onze unieke vergaderlocatie nabij Deventer beschikbaar. Bovendien kunt u elke dag tijdens het meerdaags verblijf van de centraal gelegen keuken gebruikmaken of de maaltijden uitbesteden. Het verrassende concept van vergaderen en overnachten dat wij bieden, laat elke zakelijke bijeenkomst slagen. Daar draagt de karakteristieke sfeer van Villa Schoolthoff zeker aan bij.

Bijzondere vergaderlocatie nabij Deventer met goede bereikbaarheid

De bijzondere vergaderlocatie in de regio Deventer van Villa Schoolthoff heeft een goede bereikbaarheid via de A1. De auto’s kunnen gratis op ons ruime parkeerterrein geparkeerd worden. Dat wij een bijzondere vergaderlocatie bieden op korte afstand van Deventer komt niet alleen naar voren in de landelijke omgeving. U kunt bij ons namelijk het zakelijke karakter tijdens het meerdaagse verblijf combineren met outdoor training. Dat kunnen sportieve activiteiten zijn op ons grote sportveld, maar er zijn ook andere opties. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om het nuttige met het aangename te verenigen door De Schilderworkshop te volgen.

Optie voor unieke vergaderlocatie bij Deventer

Indien u nog geen definitief besluit wenst te nemen voor het boeken van onze unieke vergaderlocatie bij Deventer bieden wij u de gelegenheid een optie aan te vragen. Dat houdt in dat wij een week lang de data voor u vasthouden. U kunt de beschikbaarheid van onze bijzondere locatie voor vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten met overnachting overigens direct inzien. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via 0573-22 13 26 of via 06-20 11 68 16. Villa Schoolthoff is gevestigd in Kring van Dorth. U kunt ook via het contactformulier om meer informatie vragen.