Vergaderlocatie Deventer

Vergaderlocatie Deventer Bekijk beschikbaarheid >

Vergaderlocatie Deventer in rustige omgeving

Een vergaderlocatie nabije Deventer waar alle rust en ruimte wordt geboden, is natuurlijk helemaal perfect. Villa Schoolthoff biedt daarvoor de ideale landelijke omgeving. Hier ervaart u de rust, ruimte en profiteert u van de privacy. Wij hebben dan ook de ideale vergaderlocatie met overnachting voor u beschikbaar in de nabijheid van Deventer. Onze buitenlocatie is via de A1 uitstekend te bereiken. Op onze riante parkeerplaats kunt u bovendien de auto gratis parkeren. U kunt in de speciale vergaderserre met veel lichtinval vergaderen. Hier zijn alle moderne faciliteiten aanwezig. Uiteraard kunt u het programma helemaal naar wens samenstellen.

Congreslocatie in regio Deventer

Als u op zoek bent naar een congreslocatie in Deventer of omgeving dan heeft Villa Schoolthoff voor u de perfecte locatie beschikbaar. U kunt bij ons de beschikking krijgen over de gehele accommodatie voor acht tot vijfentwintig personen met alleenrecht. Dat garandeert optimale privacy. Wij bieden u tevens de gelegenheid om van speciale all-in arrangementen gebruik te maken. Onze congreslocatie nabij Deventer biedt binnen en buiten alle ruimte die nodig is om van de bijeenkomst een groot succes te maken. In de centrale keuken kunt u koken, maar de maaltijden kunnen ook worden uitbesteed.

Vergaderlocatie nabij Deventer reserveren

Als u onze vergaderlocatie nabij Deventer wenst te reserveren dan kunt u kijken naar de beschikbaarheid. U kunt vervolgens direct een boeking doorvoeren. Dat is mogelijk door het daarvoor bestemde formulier te gebruiken. Indien u nog geen definitief besluit wilt nemen, biedt Villa Schoolthoff de gelegenheid van het aanvragen van een optie. U kunt onze locatie desgewenst vooraf bezichtigen. Dat is kosteloos en geheel vrijblijvend. De optie houdt in dat wij onze vergaderlocatie gedurende een week voor de gewenste periode vrijhouden. Voor meer informatie kunt u bellen op 0573-22 13 26 of mobiel via 06-20 11 68 16. Villa Schoolthoff is gevestigd in Kring van Dorth dat onder de gemeente Lochem valt.