Vergaderlocatie Gelderland

Vergaderlocatie Gelderland Bekijk beschikbaarheid >

Vergaderlocatie in Gelderland in inspirerende omgeving

Een vergaderlocatie in Gelderland voor meerdaags verblijf in een inspirerende omgeving vindt u bij Villa Schoolthoff. U komt bij ons midden in de natuur terecht, waar alle rust en ruimte wordt geboden. De vergaderserre biedt veel daglicht en alle moderne faciliteiten zijn beschikbaar. De bereikbaarheid via de A1 is uitstekend te noemen en wij bieden een ruime en gratis parkeergelegenheid. Villa Schoolthoff bevindt zich in de gemeente Lochem en biedt de perfecte vergaderlocatie in Gelderland met overnachting. U kunt bij ons voor elke meerdaagse zakelijke bijeenkomst terecht, zoals voor een vergadering, conferentie, workshop, cursus of training.

Vergaderen en overnachten in Gelderland op buitenlocatie

Vergaderen en overnachten in Gelderland op een buitenlocatie biedt vele voordelen. De rust en de ruimte in de groene omgeving van Villa Schoolthoff vormen een uitstekende basis. Niet alleen om te vergaderen, maar ook om te overnachten en actief te zijn. Op het grote grasveld kunnen sportieve activiteiten worden ondernomen. Het gezellige barretje biedt alle ruimte voor een goed gesprek en ontspanning vindt u aan de leestafel of bij de open haard. In de avond kunt u plaatsnemen rondom het sfeervolle kampvuur. Voor vergaderingen met overnachtingen hebben wij in totaal twintig slaapkamers beschikbaar die over eigen sanitair beschikken. Voor een verblijf van 8 tot 25 personen. U heeft altijd het alleenrecht op de hele accommodatie voor optimale privacy.

Vergaderlocatie in Gelderland met kookgelegenheid

Bij het reserveren van een vergaderlocatie in Gelderland, is het tijdens het meerdaagse verblijf ook belangrijk om rekening te houden met de maaltijdverzorging. Villa Schoolthoff biedt u de mogelijkheid om van de centrale keuken gebruik te maken. Hier kunt u zelf koken. Indien u de maaltijden liever uitbesteedt dan is dat uiteraard eveneens mogelijk. Wij hebben daarvoor verschillende opties beschikbaar. Bel vrijblijvend voor meer informatie via 0573-22 13 26 of 06-20 11 68 16. U kunt tevens van het contactformulier gebruikmaken of een optie aanvragen