Vergaderlocatie Overijssel

Vergaderlocatie Overijssel Bekijk beschikbaarheid >

Vergaderlocatie Overijssel in landelijke omgeving

Als u een vergaderlocatie in Overijssel zoekt voor een meerdaags verblijf in een landelijke omgeving dan is Villa Schoolthoff een uitstekende optie. Wij bieden u in onze groene omgeving alle rust en ruimte om een vergadering te houden in combinatie met een meerdaags verblijf. Onze vergaderlocatie is direct bij de grens van Overijssel/Gelderland gelegen en is voorzien van moderne faciliteiten. De locatie is via de A1 gemakkelijk bereikbaar. De vergaderruimte in de vorm van een riante serre laat veel licht binnen en biedt een prachtig uitzicht over de tuin. U kunt uw meerdaagse zakelijke bijeenkomst tot een succes maken door van ons verrassende concept gebruik te maken. Bovendien heeft u alle privacy doordat er sprake is van het alleenrecht voor de accommodatie.

Vergaderen en overnachten nabij Overijssel met ontspanning

U kunt bij ons vergaderen en overnachten op onze schitterende buitenlocatie bij de grens van Overijssel. Dat biedt extra mogelijkheden om aan het zakelijke karakter van de bijeenkomst ontspanning toe te voegen. Daartoe biedt Villa Schoolthoff meerdere mogelijkheden. Zo kunnen er sportieve activiteiten worden ondernomen op het grote grasveld, kunt u in de avond genieten van een gezellig kampvuur en is er binnen eveneens gelegenheid voor ontspanning. Er is onder meer een open haard, piano, sfeervol barretje, dartspel, leestafel en een tafeltennistafel. Het is ook mogelijk om een workshop te volgen, bijvoorbeeld een schilderworkshop. Voor vergaderen en overnachten hebben wij twintig slaapkamers beschikbaar.

Vergaderlocatie nabij Overijssel met maaltijdverzorging

Bij het reserveren van onze vergaderlocatie nabij Overijssel kunt u uw wensen doorgeven ten aanzien van de maaltijden. U kunt zelf koken in de centrale keuken of de maaltijden in buffetvorm laten verzorgen door een professionele cateraar. Zo heeft u daar geen omkijken naar. Er zijn diverse buffetmogelijkheden om uit te kiezen. U kunt voor een vergadering in combinatie met meerdaags verblijf bovendien van speciale arrangementen gebruikmaken. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden die Villa Schoolthoff te bieden heeft. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0573-22 13 26 en via 06-20 11 68 16.