Vergaderruimte huren Deventer

Vergaderruimte huren Deventer Bekijk beschikbaarheid >

Vergaderruimte huren in regio Deventer

Als u van plan bent om vergaderruimte te huren in Deventer of omgeving voor een meerdaags verblijf dan heeft Villa Schoolthoff voor u de ideale locatie beschikbaar. Wij bieden u een buitenverblijf met karakter en met een verrassend concept. Via de A1 is er een prima bereikbaarheid en u kunt bij ons gratis parkeren op de ruime parkeerplaats. Alle moderne faciliteiten zijn voorhanden, zoals gratis draadloos internet en televisie met dvd-recorder. U krijgt bovendien standaard de beschikking over de hele accommodatie voor acht tot vijfentwintig personen. Dat staat garant voor optimale privacy. Voor wat betreft de opzet en tijden van maaltijden kunt u het programma naar eigen wens samenstellen.

Vergaderzaal in omgeving Deventer met veel daglicht

U kunt bij ons tijdens het meerdaagse verblijf van een vergaderzaal in de omgeving van Deventer gebruikmaken, waar er veel daglicht wordt geboden. Dat houdt de geest fris en scherp. Villa Schoolthoff biedt u overigens graag meer dan alleen een locatie om te vergaderen. U kunt bij ons namelijk het zakelijke aspect combineren met ontspanning. Wij bieden u een groot grasveld voor sportieve activiteiten, maar ook een gezellig barretje, open haard, piano en leestafel. In de avond kunt u van een heerlijk kampvuur genieten. Op het gebied van eten en drinken kunt u de centraal gelegen keuken gebruiken. Of u kiest voor gemak en laat de maaltijden verzorgen.

Vergaderruimte huren in regio Deventer en overnachten

U kunt een vergaderruimte huren nabij Deventer voor een meerdaags verblijf en daarbij gebruikmaken van de mogelijkheid om midden in de natuur te overnachten. Er zijn in totaal twintig slaapkamers beschikbaar die over eigen sanitair beschikken en geschikt zijn voor een verblijf van een, twee of drie personen. Villa Schoolthoff is gelegen in Kring van Dorth nabij Deventer in een groene omgeving. U kunt voor het huren van een vergaderruimte met overnachting telefonisch contact opnemen via 0573-22 13 26 of via 06-20 11 68 16. Wij hebben eveneens een contactformulier beschikbaar.